Bedrijfsjurist (Eindhoven)

Categorie:                          Rechten
Opleidingsniveau:              MSc

Functie
Als bedrijfsjurist binnen Prodrive Technologies ben je verantwoordelijk voor het voeren en uitwerken van onderhandelingen in samenwerking met verschillende afdelingen, zoals inkoop en sales. Je fungeert als aanspreekpunt voor juridische vraagstukken, waarbij je ook betrokken zal zijn bij het opzetten van verschillende buitenlandse vestigingen. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift.

Daarnaast houd jij je bezig met de volgende taken:

  • het beoordelen en opstellen van diverse soorten contracten;
  • opstellen en wijzigen van reglementen;
  • begeleiden van juridische procedures en het schrijven van adviezen.

Profiel

  • In het bezit van WO Master Rechten;
  • Kennis van en ervaring met het contractenrecht;
  • Kennis en begrip van rechtsgebied intellectueel eigendomsrecht;
  • Kennis en begrip van het arbeidsrecht;
  • Ervaring 1-5 jaar, een passie voor techniek is noodzakelijk.

Aanbod
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddeld samengestelde groei heeft gerealiseerd van 25% over de laatste 20 jaar!

Organisatie

In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 900 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (770 FTE) met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg