CAM Engineer (Eindhoven)

Categorie: Mechanical Engineering Jobs

Functie

Ben jij de enthousiaste, ambitieuze en veelbelovende CAM Engineer waar wij naar op zoek zijn? Wil jij werken in een jonge, dynamische omgeving? Wil jij werken aan uitdagende en veelzijdige producten in een high-tech omgeving? Als CAM Engineer ben jij verantwoordelijk voor het fabricageproces van diverse mechanische onderdelen. De productmix is erg variërend in zowel materiaalsoort als complexiteit en nauwkeurigheid. Het proces begint met het bepalen van de productiestrategie maar bevat ook het CAM programmeren voor de nieuwste machines en het verifiëren van het resultaat. Deze machines zijn zowel 3 als 5-assige geautomatiseerde freesbewerkingscentra en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige coördinaat meetmachines. Deze worden zonder uitzondering geprogrammeerd d.m.v. CAM. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het initiëren en doorvoeren van procesverbetering waarbij het doel is een proces te creëren dat volledig geautomatiseerd 24/7 kan draaien.

Profiel

  • HBO opleiding Werktuigbouwkunde / Mechatronica
  • Praktisch ingesteld en van aanpakken weten
  • Het verlangen en de motivatie om uit te blinken in je werkveld
  • Ervaring is niet vereist, een passie voor techniek is absoluut noodzakelijk

Aanbod

Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddelde groei heeft gerealiseerd van 35% over de laatste 20 jaar!

Organisatie

In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 1100 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (900FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

Prodrive Technologies is gevestigd in Son (in de buurt van Eindhoven) in een van de toonaangevende technologische regio’s van West-Europa. Het bedrijf heeft een solide financiële basis als resultaat van een goede winstgevendheid en efficiëntie in de afgelopen jaren. Ondanks de continue groei en hoge investeringen is ons bedrijf in staat continuïteit en betrokkenheid aan onze klanten en medewerkers te garanderen.

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg