Corporate Sales Traineeship (Eindhoven)

Dit Traineeship is geen stage, maar een opleidingstraject binnen Prodrive Technologies. Een kans om kennis te maken met de organisatie en specifiek de gehele Sales afdeling. Wil jij samen met je team invloed hebben op Salestrajecten binnen de nieuwste technologieën? Ontdek nu hoe dit kan!

Het programma
Als Corporate Sales Trainee krijg jij vanaf dag een je eigen verantwoordelijkheden en leer jij alles over de diverse markten, technologieën en regio’s waar onze Sales afdeling werkzaam is. Samen met de Accountmanagers, Sales Managers en Business Development Managers leer jij de (potentiële) klanten kennen van Prodrive en de bijbehorende markten (Industrial, Medical, Automotive, Infra & Energy) en technologieën (High End Computing, Power Conversion, Motion & Mechatronics, Industrial Automation, Vision & Sensing, Internet of Things).

Het doel van dit Traineeship is om alumni volledig klaar te stomen en voor te bereiden op ‘het echte werk’. Het Traineeship heeft een duur van 1 jaar, waarin je het eerste half jaar voornamelijk bezig bent met het leren kennen van de organisatie, de markten en technologieën. De volgende 6 maanden loop je inhoudelijk mee en besluiten we samen met jou op welk product, markt of technologie jij je gaat voorbereiden om vervolgens als volledige professional ingezet te worden binnen Sales.

Profiel:

  • BSc or MSc in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Elektrotechniek.
  • Jij bent communicatief, analytisch en hebt overtuigingskracht;
  • Jij hebt de wilskracht en passie om uit te blinken in jouw werkveld;
  • Jij hebt maximaal twee jaar werkervaring en affiniteit met techniek en commercie.

Organisatie
In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 900 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (770 FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Aanbod:
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een samengestelde gemiddelde groei heeft gerealiseerd van 25% over de laatste 20 jaar!

 

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg