Facility Engineer (Eindhoven)

Opleidingsniveau:               MBO
Categorie:                           Operations jobs

Het to-do lijstje van een Facility Engineer
Als Facility Engineer binnen Prodrive Technologies is geen dag hetzelfde. Met jouw ervaring binnen elektronica en utiliteitsbouw installaties ga jij al snel zelfstandig aan de slag. Jij bent verantwoordelijk voor de facilitaire zaken binnen onze organisatie en zorgt ervoor dat deze van de hoogste kwaliteit zijn. Gedurende de dag behandel jij klachten, aanvragen en los je technische storingen op. Jij helpt mee in het maken van installaties, die kunnen verschillen van elektrotechnische tot stuurstroom installaties. Jij houdt ervan om zelfstandig aan de slag te gaan en pakt zaken uit eigen initiatief op.
Vanuit deze functie zijn er veel mogelijkheden tot verbreding en verdieping, waardoor hier weer nieuwe verantwoordelijkheden uit komen.

Profiel

  • MBO opleiding in Elektronica;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen de utiliteitsbouw;
  • Praktisch ingesteld en van aanpakken weten;
  • Zelfstandig en probleemoplossend.

Aanbod
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddeld samengestelde groei heeft gerealiseerd van 25% over de laatste 20 jaar!


Organisatie

In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 900 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (770 FTE) met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

 

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg