Logistiek Medewerker (Eindhoven)

Categorie: Operations jobs

Functie

Ben jij de enthousiaste, ambitieuze en veelbelovende Logistiek Medewerker waar wij naar op zoek zijn? Wil jij werken in een jonge, dynamische omgeving? Wil jij werken aan uitdagende en veelzijdige producten in een high-tech omgeving? Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Hierbij kom je in aanraking met diverse werkzaamheden zoals het verwerken van binnenkomende goederen, interne goederenstromen, order picken, verpakkingswerkzaamheden en uitgaande goederen. Hierbij wordt er regelmatig gerouleerd om het werk divers te houden. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van strakke planningen zodat onze high-tech producten op tijd aan de klant geleverd kunnen worden. Vanuit deze functie zijn er veel mogelijkheden tot verbreding en verdieping, waardoor er altijd mogelijkheden zijn om nieuwe verantwoordelijkheden op te pakken.

Profiel

  • HAVO/MBO werk en denkniveau
  • Ervaring is niet vereist, een passie voor techniek is absoluut noodzakelijk
  • Professionele houding en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Praktisch ingesteld en van aanpakken weten
  • Het verlangen en de motivatie om uit te blinken in je werkveld
  • Bereid om in ploegendienst te werken (wekelijkse afwisseling tussen diensten van 6:00-14:30 en 14:30-23:00)

Aanbod

Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddelde groei heeft gerealiseerd van 35% over de laatste 20 jaar!

Organisatie

In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 700 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (575 FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

Prodrive Technologies is gevestigd in Son (in de buurt van Eindhoven) in een van de toonaangevende technologische regio’s van West-Europa. Het bedrijf heeft een solide financiële basis als resultaat van een goede winstgevendheid en efficiëntie in de afgelopen jaren. Ondanks de continue groei en hoge investeringen is ons bedrijf in staat continuïteit en betrokkenheid aan onze klanten en medewerkers te garanderen.

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg