Manufacturing Engineer Traineeship (Eindhoven)

Dit Traineeship is geen stage, maar een opleidingstraject binnen Prodrive Technologies. Een kans om kennis te maken met de organisatie en specifiek de gehele CNC Manufacturing afdeling. Wil jij werken aan veelzijdige en uitdagende producten? Ontdek nu hoe dit kan!

Het programma
In een Traineeship bij Prodrive Technologies leer je alles over het fabricageproces van mechanische onderdelen. In dit programma leer je met verschillende productietechnieken werken zoals 5-axis high speed encomposite milling, 8-axes wire-edm, rad-edm, grinding etc.. Voor de verschillende machines die hiervoor nodig zijn volg je diverse cursussen zodat je na het afronden van het traineeship volledig zelfstandig aan de slag kan. Daarnaast is je persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van dit Traineeship. Je stelt zelf vooraf doelen en kiest je eigen strategie hoe je deze wil bereiken.

Profiel

  • HBO diploma Werktuigbouwkunde/Mechatronica;
  • Praktisch ingesteld en van aanpakken weten;
  • Het verlangen en de motivatie om uit te blinken in je werkveld;
  • Ervaring is niet vereist, een passie voor techniek is absoluut noodzakelijk.

Organisatie
In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 900 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (770 FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Aanbod
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddeld samengestelde groei heeft gerealiseerd van 25% over de laatste 20 jaar!

 

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg