Office Management Employee

Binnen het Office Management team van Prodrive Technologies zijn we op zoek naar versterking. Jij bent samen met je directe collega’s het gezicht van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoek, inplannen van interne en externe afspraken, het plannen van zakenreizen en het boeken van bijbehorende vluchten en hotelovernachtingen. Ook houd jij je bezig met het afhandelen van inkomend telefoonverkeer en fungeer jij samen met je team als aanspreekpunt voor de hele organisatie.

In deze dynamische rol zorg jij voor een soepel verloop van dagelijkse Office werkzaamheden. Je weet prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken te scheiden. Je initieert graag en kunt snel schakelen. Ook ben jij iemand die graag werk uit handen neemt en proactief werkzaamheden oppakt. Al met al is het een uitdagende en veelzijdige functie, waarbij professionele en representatieve houding essentieel is.

Profiel

  • Afgeronde MBO/HBO diploma in de richting van Officemanagement;
  • Organiseren en plannen is jouw tweede natuur;
  • Professionele en representatieve houding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar;
  • Praktisch ingesteld en van aanpakken weten.

Aanbod
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddelde groei heeft gerealiseerd van 35% over de laatste 20 jaar!

Organisatie
In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 1.000 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (830 FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

Prodrive Technologies is gevestigd in Son (in de buurt van Eindhoven) in een van de toonaangevende technologische regio’s van West-Europa. Het bedrijf heeft een solide financiële basis als resultaat van een goede winstgevendheid en efficiëntie in de afgelopen jaren. Ondanks de continue groei en hoge investeringen is ons bedrijf in staat continuïteit en betrokkenheid aan onze klanten en medewerkers te garanderen.

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg