Shift Leader (Eindhoven)

Categorie: Operations jobs

Shift Leader (Eindhoven)

Het to-do lijstje van een Shift Leader
Als ShiftLeader binnen Operations heb jij de verantwoordelijkheid voor een efficiënt en productief verloop van een productie afdeling. Jij begint de maandagochtend met een korte bespreking met je team. Deze bestaat uit verschillende disciplines zoals planning, onderhoud en werkvoorbereiding. Tijdens deze meeting komen de volgende onderwerpen aan bod: Hoe hebben we afgelopen week gepresteerd? Hoe ziet de planning eruit voor komende week? Hoe gaan we deze realiseren? Waar lopen jullie als team tegenaan? Uiteraard neem jij de input van je team mee in het uitwerken van deze vragen. Hiernaast werk jij ook nauw samen met de Process Architect. De Process Architect gaat op technisch vlak over de processen. Jij richt je daarentegen op de productiviteitsverbetering, je reduceert PPM levels en zorgt voor een optimale productieflow. Naast deze werkzaamheden is de aansturing van het team minstens zo belangrijk.

Na de lunch sluit jij jezelf op in je kantoor om ongestoord een aantal analyses verder uit te werken tot jij een beoordelingsgesprek hebt staan om 16:00u met een medewerker uit jouw team. Samen blikken jullie terug op afgelopen tijd en stellen samen doelen op voor komende tijd.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben jij een echt mensenmens met affiniteit voor productietechnieken? Kan jij inspireren en ben jij in staat om anderen naar een hoger niveau te trekken? Kom dan eens praten over mogelijkheden binnen Prodrive Technologies.

Profiel

  • Technische HBO of Msc opleiding (voorkeur elektrotechniek, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde);
  • Affiniteit met productietechnieken;
  • Besluiten nemen, knopen doorhakken en inschattingen kunnen maken van mogelijke impact hiervan;
  • Inspireren en motiveren naar het productie team;
  • In staat om andere naar een hoger niveau te trekken;
  • Analytisch vermogen om productie processen door te rekenen, te begrijpen en hier het maximale uit
  • Kort op de bal en niet bang om te zeggen waar het op staat;
  • Ervaring is niet vereist, een passie voor techniek is absoluut noodzakelijk.

Aanbod
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddelde groei heeft gerealiseerd van 35% over de laatste 20 jaar!

 

Organisatie
In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 1100 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (900 FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

Prodrive Technologies is gevestigd in Son (in de buurt van Eindhoven) in een van de toonaangevende technologische regio’s van West-Europa. Het bedrijf heeft een solide financiële basis als resultaat van een goede winstgevendheid en efficiëntie in de afgelopen jaren. Ondanks de continue groei en hoge investeringen is ons bedrijf in staat continuïteit en betrokkenheid aan onze klanten en medewerkers te garanderen.

 

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg