Systeembeheerder / Netwerkbeheerder (Eindhoven)

Categorie: Computer Science (IT)

Opleidingsniveau: BSc

Functie

Ben jij de enthousiaste, ambitieuze en veelbelovende Syseem / Netwerk Beheerder waar wij naar op zoek zijn? Wil jij werken in een jonge, dynamische omgeving? Wil jij werken aan uitdagende en veelzijdige projecten in een high-tech omgeving? Als Systeem / Netwerk Beheerder ben je verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van de IT diensten. Hierbij ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van de IT infrastructuur, servers en netwerken. Daarnaast bepaal je de behoeftes voor verbeteringen in de IT infrastructuur en bied je ondersteuning wanneer er IT gerelateerde vragen zijn. In deze functie kom je onder andere in aanraking met Microsoft Windows Server, Microsoft Active Directory, Microsoft Exchange, Debian, VMware vSphere, Cisco IOS, Cisco NX-OS, HP Blade System, NetApp DataONTAP, Commvault Simpana.

Profiel

Aanbod

Als je in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Na uitstekende performance zal het salaris ongekend hard groeien en ontstaat zelfs de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en dat allemaal bij een werkgever welke een gemiddelde groei heeft gerealiseerd van 35% over de laatste 20 jaar!

Organisatie

In de wereld van technologie zijn er maar weinig bedrijven die zich onderscheiden. Prodrive Technologies is een van deze bedrijven. Ons bedrijf is in 1993 opgericht door technische professionals van de Technische Universiteit Eindhoven. Sindsdien is de organisatie in een hoog tempo gegroeid door een zeer succesvol bedrijfsconcept. Inmiddels bestaat Prodrive Technologies uit 700 zeer bedreven en gemotiveerde medewerkers (575 FTE), met een focus op het behalen van resultaten.

Onze organisatie is gebaseerd op twee groepen, Development en Operations. De Development afdeling is gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige elektrotechnische, mechanische en software oplossingen. Complexe design trajecten worden hier uitgevoerd in cross-functionele teams. De Operations afdeling is verantwoordelijk voor de productie, de assemblage, het testen en het levenscyclusbeheer van elektronische producten en systemen in de range van 1 tot 100.000 stuks per jaar. De Development en Operations groep worden ondersteund door de Sales & Supply Chain en een kleine Organization Support groep.

Prodrive Technologies is gevestigd in Son (in de buurt van Eindhoven) in een van de toonaangevende technologische regio’s van West-Europa. Het bedrijf heeft een solide financiële basis als resultaat van een goede winstgevendheid en efficiëntie in de afgelopen jaren. Ondanks de continue groei en hoge investeringen is ons bedrijf in staat continuïteit en betrokkenheid aan onze klanten en medewerkers te garanderen.

We are hiring

       
Supported filetypes: doc, docx, pdf, ppt, pptx, png, jpg, jpeg