Maintenance Engineer

Apply now!

Maintenance Engineer

Positie

Prodrive is een van Europa’s snelst groeiende technologie bedrijven van Europa. Deze snelle groei is ook terug te zien in de faciliteiten. Er wordt continu gewerkt aan de Prodrive campus, waaronder onze onlangs nieuw opgeleverde 21.000 m2 productie faciliteit. Om de Prodrive campus, gebouwen en materialen in optimale conditie te krijgen en houden zijn wij binnen ons Facility team op zoek naar een Maintenance Engineer.

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende zaken op gebied van onderhoud aan Prodrives gebouwen en campus. Prodrive hecht veel waarde aan kwaliteit en wil dit ook laten terugkomen in de uitstraling van gebouwen en campus richting collega´s, klanten en leveranciers. De campus bestaat uit een mix van kantoren, fabrieken en groenvoorziening, allen met eigen onderhoudsbehoefte. Je bent verantwoordelijk voor snoeien van heggen en maaien van parken, onderhoud van verhardingen en schilderwerk en reparaties aan gebouwen.

Naast de onderhoudswerkzaamheden ben je breed inzetbaar en help je mee met andere facilitaire zaken als verhuizingen, oplossen van klachten en aanvragen en onderhoud van gebouwen in de breedste zin. Binnen je rol heb je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Binnen het team werken engineers met diverse competenties maar is er ook de flexibiliteit om elkaar te ondersteunen. Gestructureerd en zelfstandig kunnen werken met focus op kwaliteit.

Profiel

  • Flexibel inzetbaar.
  • Positieve en collegiale instelling.
  • Gestructureerd en zelfstandig kunnen werken met focus op kwaliteit.
  • (incidenteel) Bereid tot reizen voor standbouw op locatie t.b.v. beurzen.
  • Praktisch ingesteld en van aanpakken weten;

浦卓的福利

当你可以证明自己是浦卓的合适人选时,你会在多方面得到回报:你将在公司内获得个人发展的机会,习得大量的专业知识并可在多个方向建立自己的职业规划。浦卓会定期与你一起评估你的职业规划,确保其与你自己制定的个人发展计划相符。除此之外,你会毫无疑问地获得一份非常有市场竞争力的薪资水平以及福利标准。你的薪资会随着你的专业发展一同快速增长,你甚至有机会成为公司的持股人。以上所有都可以在浦卓得以实现。浦卓科技在过去的20多年里保持着每年平均25%的增长速率,可以为你提供一个优秀的发展平台。

关于浦卓

世界上只有为数不多的几家远负盛名的高科技公司。根据我们客户的用户体验,浦卓有幸成为其中之一。浦卓科技是由几位毕业于爱因霍芬理工大学的技术人才于1993年创立的。从那之后,得益于成功的商业理念以及年轻有活力的团队(员工平均年龄28岁),浦卓科技每年都以惊人的速度在发展壮大。现如今,浦卓科技在全球拥有超过1300名技艺精湛、积极性高并且目标导向的员工,全职人力工时1100。

Apply for Maintenance Engineer

要求 *

感谢你的申请!

更多信息已通过邮件发送至你的邮箱

 

我同意 隐私协议 *

相关职位